Поканиха класна на бал със светлинно шоу

100
Нестандартна покана за абитуриентски бал със светлинно шоу в двора на старозагорското СУ "Максим Горки" получи класната на ХII "б" клас Надежда Георгиева (в кръгчето)

Нестандартна покана за бал получи преподавателка по математика и класна на абитуриенти от старозагорското СУ „Максим Горки“ Надежда Георгиева.

Дългогодишната педагожка била изненадана от възпитаниците си в ХII „б“ клас, които организирали ефектно светлинно шоу в двора на училището, където на финала й връчили поканата. Идеята е на Дария Спирова, която споделя: „Няма човек в нашия клас, който да таи лоши чувства към класната. Тя ни научи да бъдем сплотени и да се възприемаме като едно голямо семейство. Г-жа Георгиева ни дари с толкова доброта и обич през годините, че тя стана майка на това голямо семейство!“. Трогнатата до сълзи учителка написа в личния си фейсбук профил: „Красиво светлинно шоу в двора на училището! 23 червени рози и хиляди мили думи, написани върху завързаните за тях валентинки! Мила покана за бала на Випуск `2019! Благодаря Ви, мили момичета и момчета, за прекрасната изненада! С удоволствие ще споделя Вашия празничен 25 май!

Обичам Ви!!!“.

Миналата пролет абитуриенти от старозагорската математическа гимназия „Гео Милев“ изненадаха класната си с покана за бал, написана върху огромен плакат на покрива на близка до школото им жилищна кооперация.

Христо ХРИСТОВ