Парк-хотел „Стара Загора“ – с награда „Най-добър градски 5-звезден хотел за 2019 г.“

104

Петзвездният комплекс Парк-хотел „Стара Загора“ спечели наградата в категория „Най-добър градски 5-звезден хотел“ на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), които се провеждат за 24-ти пореден път. Наградата беше връчена на управителя на хотелската част на петзвездния хотел Стоян Тонев от Марк Ван Мюлдърс, вицепрезидент на ХОТРЕК, и съпредседателя на БХРА Вени Петрова.

Парк-хотел „Стара Загора“ събра най-много точки сред номинираните в категорията и заслужено отнесе отличието в Града на липите.

Церемонията по награждаването на номинираните хотели и ресторанти се състоя в „София Хотел Балкан“. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация отличи туристическите обекти с най-добри професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

От началото на 2020 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация е редовен член на Европейската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (ХОТРЕК). В знак на партньорство и подкрепа вицепрезидентът на ХОТРЕК Марк Ван Мюлдърс участва в официалната церемония по връчване на Годишните награди на БХРА за 2019 г.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха министри, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

(СН)