Охранителна фирма „Кремък“ – с акция за почистване на 19 април

141

Десетки служители на старозагорската охранителна фирма „Кремък“ ще се включат в мащабно почистване в района на „Новозагорско шосе“ този петък, 19 април, съобщават от компанията.

Акцията ще премине под мотото „Кремък“ пази и природата“ и е продължение на политиката на фирмата за намаляване на вредното влияние върху околната среда.

„Като един от най-големите работодатели в Старозагорския регион за нас е важно да даваме положителен пример и затова подобни мероприятия ще се превърнат в традиция. Изключително горд съм, че колегите не просто прегърнаха идеята за това събитие, но и всеки ден постъпват нови предложения за нови места, които да облагородим със собствени средства и доброволен труд“, заяви Митко Йорданов, основател и управител на охранителната фирма.

Създадена преди 26 години, „Кремък“ е най-голямата фирма за въоръжена охрана на територията на Югоизточна България с повече от 1000 лицензирани охранители и над 70 патрулни автомобила. Специализирана е в осигуряването на охрана на големи корпоративни клиенти и обекти от национално и стратегическо значение, а оборудваният с най-новите технологични решения мониторинг център във всеки един момент следи за сигурността на над 12 000 обекта.

(СН)