Окошариха крадец, напъхал 2 бона в чорапите си

250

Стар познайник на казанлъшките криминалисти отново попадна зад решетките, след като беше хванат по сигнал за уличен обир с над 2 000 лв., скрити в чорапите.

Излезлият на свобода след изтърпяна през април 2017 година присъда Ангел К. е бил задържан отново след кражбата на мъжка чанта с лични документи, дебитни карти, 1 300 лв., 350 евро и 1 долар.

35-годишният мургавелко задигнал парите и личните вещи от строителен обект, докато собственикът му се качвал на стълба и буквално пред очите му грабнал плячката и се затичал по улицата.

Той бил закопчан от полицаите минути след като захвърлил чантата и успял да набута банкнотите в чорапите си. Буквално на куц крак бил отведен в местното РУ „Полиция“, където жертвата го разпознала.

Ангел К. е с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ по определение на Районен съд – Казанлък, който се съобразил със становището на прокуратурата, мъжът е извършил новото престъпление в изпитателния срок от предишната си 4-годишна ефективна присъда, няма постоянна месторабота и адрес и може да се укрие.

Петър ХРИСТОВ