Община Стара Загора вече има най-модерния в България Център за обслужване на клиенти

552

В модерен Център за информация и услуги вече се обслужват жителите на община Стара Загора. С изцяло обновена визия и интериор са новоизградените два салона за клиенти – един за чакащи и един за клиенти, които се обслужват в момента. „Община Стара Загора вече има най-модерния център за обслужване на клиенти в България“, обясни секретарят на местната администрация Делян Иванов.

По време на ремонтните дейности са създадени условия за достъпна среда за хората с физически увреждания и стая, предназначена за майки с малки деца. Изградено е ново гише „Информация“, където ще се обслужват граждани и ще могат да бъдат получавани готови документи.

До няколко дни ще бъдат извършени всички довършителни работи по обекта, допълни Делян Иванов. Предвижда се въвеждане на система за удовлетвореност на клиентите, както и информационни табла и безжичен интернет за ползвателите на услуги. Броят на досегашните гишета е запазен, но те са разположени по нов начин, който улеснява достъпа на старозагорци до служителите.

Предвижда се официалното откриване на Центъра да бъде в началото на октомври.

(СН)