Нинова ще се качи на Бузлуджа в събота като мандатоносител

329
Колажът на известния пиар социалист Асен Димитров

Миро и цяло музикално съзвездие ще веселят Националния събор на партията на Историческата поляна на 30 юли

131-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския учредителен конгрес на БСП ще бъдат отбелязани от левицата тази събота (30 юли). Кулминацията, която тази година се очаква с огромен интерес, е политическият митинг на БСП от 11:30 часа. На него лидерът на БСП Корнелия Нинова лично ще се обърне към членовете и симпатизантите на партията и ще формулира основните политически послания към червените избиратели, съобщиха от пресцентъра на „Позитано“ 20. От там допълват, че БСП е подготвила и богата културна и музикална програма, като този път пред участниците в мероприятието ще пее цяло музикално съзвездие. Сред изпълнителите са Миро, „Виво Монтана“, участникът в Music idol Владо Димов, както и Цветан Бонев и Лилия Андонова.

Междувременно известният пиар социалист Асен Димитров вчера публикува пост във Фейсбук под заглавието „Друго си е да устискаш до петък и се разходиш с мандата до Бузлуджа!“, придружен с актуален по темата колаж, свързан с обявеното ден преди това решение на Корнелия Нинова да задържи мандата за съставяне на правителство в настоящото Народно събрание до 15 август с мотива, че трябва да бъде избран нов председател на КЕВР. Както и последвалото решение на ИК на БСП.

„Друго си е да устискаш до петък и се разходиш с мандата до Бузлуджа! Там, на историческата поляна, под одобрителните възгласи на антуража да покажеш воля да не се разделяш с властта! Това очакват разните божанковци. БСП без Нинова за тях е ненужна! Такава БСП не трябва и на „коалиционните партньори“, които и да са те. Нинова свърши доста работа по важната задача вдясно да няма ляво!

Защото в България днес всичко е „дясно“! Леви са само мечтите на хората за социална справедливост и другите неща, които да правят живота им достоен и да са обгрижени от държавата. Но никой не им показва пътя с леви послания! Десният популизъм измества перфидно логиката на реалната социална политика.

Щом Нинова е лявото, значи Англия е комунистическа страна, защото там движението е вляво!“, гласи ФБ посланието на Асен Димитров.

(СН)