На мач в Морската ни столица – само със зелен сертификат!

36

ПФК „Черно море“ ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, за да могат всички желаещи да присъстват на двубоя от ХVI кръг на efbet Лига между „моряците“ и заралийския „Берое“, информираха от варненския клуб.

От там припомнят, че срещите на стадиона могат да се наблюдават само със зелен сертификат, който се издава на хора, завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR-тест, а проверката му по входовете ще отнеме повече време. PCR-тестът е валиден 72 часа, а антигенният – 48 часа от вземането на пробата.

Пунктът за тестване ще работи от 9:30 часа до 14:30 часа в деня на мача – петък, 26 ноември, и ще е позициониран на бул. „8-ми Приморски полк“ до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална – 8 лв. за антигенен тест, а останалата част от парите за него се поема от клуба.

Двубоят между „Черно море“ и „Берое“ е в петък от 16:45 часа. От варненския клуб призовават хората да си купуват билети за двубоя само ако имат валиден сертификат. Хора без такъв няма да бъдат допуснати на стадиона. Зрителите трябва да носят и лични карти.

Припомняме, че „моряците“ удариха като гости заралии при първото „завъртане“ в редовния Сезон 2021/22, но за сметка на това беройци ги изхвърлиха от турнира за Купата на България в мач, игран отново под Аязмото. Тогава победното попадение бе дело на влезлия като резерва Мартин Камбуров, а Голмайстор No 1 за всички времена вкара с първото си докосване до топката…

(СН)