Най-дългогодишният общински съветник на Казанлък стана зам.-кмет по финансите

101
Кметът на Казанлък Галина Стоянова дари на новия си заместник Драгомир Петков бележник, за да се справи с подготовката на Бюджет 2020 г., и значка - символ на Общината

Дългогодишният председател на Комисията по бюджет и финанси в Общински съвет Казанлък Драгомир Петков от днес поема поста на заместник-кмет в Община Казанлък с ресор финанси. Драгомир Петков е най-дългогодишният общински съветник в Града на розите от времето на демократичните промени. Той е утвърден лидер в банковия сектор в региона, с богат опит в сферата на финансите в частния и публичния сектор.

По време на срещата си с кмета на Казанлък Галина Стоянова новият зам.-кмет е получил като дар бележник, за да се справи с подготовката на Бюджет 2020, и значка – символ на Община Казанлък за успех.

Стоянова е изразила надежда лъвският нрав на новия й колега да балансира досегашния превес на Везните в дамския състав на нейните заместници, с вещина към парите и тяхното управление.

Колко ще са зам.-кметовете на Община Казанлък ще стане ясно на декемврийската сесия на ОбС, когато ще бъде гласувана нова структура на общинската администрация.

(СН)