Над 12 казуса са поставили старозагорци по време на обща приемна на три институции

138

Над дванадесет казуса са поставили днес граждани по време на общата приемна на председателя на Общинския съвет Стара Загора Таньо Брайков, секретаря на Общинска администрация Делян Иванов и местния обществен посредник Надежда Чакърова-Николова.

Проблеми на етажната собственост и междусъседските отношения, особено що се касае до паркиране на автомобили, подобряване на градската среда, ремонт на междублокови пространства и детски площадки са били сред обсъжданите въпроси.

Веднага е била стартирана проверка след сигнал на граждани за проблеми с теч на вода след обилните валежи при санирани по националната програма за енергийна ефективност жилищни блокове. Молба за изкореняване на две опасни дървета също е била взета под внимание.

Живеещи в кв. „АПК“ са поискали съдействие за поставяне на соларен знак, указващ пешеходна пътека до автобусната спирка в района, както и обновяване на детска площадка между блок No 48 и No 50 в квартала.

След потърсено съдействие от личен лекар в старозагорското село Памукчии е изразено положително становище за стартиране на ремонт на здравната служба в населеното място.

(СН)