Мощна беройска агитка тръгва в петък за решителния мач с „Арда“

56

СНЦ „Национален фенклуб (НФК) „Берое“ – Стара Загора“ организира пътуване за срещата от XXXII кръг на efbet Лига между отборите на кърджалийския „Арда“ и „Берое“, която ще се проведе на 20 май, петък, от 20 часа на стадион „Арена Арда“ в южния град.

Записването стартира от днес и ще продължи до 19 май четвъртък на адрес ул. „Свети Княз Борис“ 100 (магазин Orange Vape Shop срещу пейките на „Сандвичарницата“), чието работно време е от 10 до 19 часа

Цената на пътуването е 15 лв. и не включва билет за мача. Записването важи само след заплащане на сумата и получаване на билетче с печат от НФК!

Тръгването е в 17 часа в деня на мача от Кръговото на стадион „Берое“ под Аязмото!

„Берое“ има нужда от теб! Ела и подкрепи любимия отбор!“, е призивът, който е отправен в официалния сайт на „зелено-белите“. По наша информация пък десетки привърженици на водения от Петър Хубчев тим ще поемат към Кърджали чрез т.нар. „споделено пътуване“ с леки коли. Тяхната организация тече във Фейсбук.

Припомняме, че в предишния кръг „Берое“ срази „Локомотив“ – Пловдив, с 1:0. В последната минута на мача Алиун Фал донесе безценния успех за заралии, реализирайки с глава и така „зелено-белите“ са на крачка от заветния бараж, даващ право на евроизлаз…

(СН)