Магазинът и мобилното приложение за нашето практично ежедневие

68

Да откриваме почти всичко, от което имаме нужда и то на само едно място, звучи повече от страхотно, нали? По този начин можем да спестим от ценното си време в ежедневието си, с което да се радваме на повече споделени мигове, както със семейството, така и с нашите близки приятели или познати. Влизаме само в един магазин и излизаме от него с нужните хранителни покупки за дома, че и с няколко подходящи продукти, както за автомобила, така и за поддръжката на градината или със свежи дрешки. Всичко това на едно място и то в пазарската ни кошница за отрицателно време минути.

Но понякога имаме нужда и от малко развлечения, с които да разпуснем от  натоварената работна седмица. Разходка до някоя интересна забележителност, посещение на културно мероприятие, учене на нов чужд език или просто малко козметична грижа за забележителната ни външност, защо не? Когато имаме толкова много предложения за всякакъв вид развлекателни и образователни дейности, и то със страхотни отстъпки на нашето любимо смарт устройство, ежедневието ни определено може да придобие един по-практичен и удобен вид.

Всичко това можем да открием в секцията “Партньори” на мобилното приложение Lidl Plus, с което да се радваме на различни отстъпки, за различни дейности през нашия ден – намаления за горива, курсове по чужд език, застраховки, билети за културни мероприятия и много други.  Сега можем да открием и страхотни отстъпки за определени козметични продукти във веригата аптеки SoPharmacy – почистващи лосиони, хидратиращи кремове, слънцезащитни спрейове и много други с грижа за нашата външност ни очакват на страхотни цени, благодарение на Lidl Plus. Единственото, което трябва да направим, за да се възползваме от предлаганите отстъпки, е да сканираме мобилното приложение на касите на веригите аптеки SoPharmacy или да въведем генерирания в приложението код, когато пазаруваме от сайта на аптеките.

Но с Lidl Plus не получаваме само намаления чрез секцията “Партньори”. С мобилното приложение можем да открием и повече от страхотни оферти в магазините на Lidl, с които колкото повече пазаруваме, толкова повече спестяваме.

С дигиталната карта за отстъпки винаги имаме под ръка най-новите промоции, предложения, брошури, ексклузивни оферти и купони за всички Lidl магазини в страната. Освен това касовите ни бележки автоматично се запазват изцяло дигитални, като така гаранциите за нехранителните продукти, които закупуваме, се съхраняват на удобно място в смарт устройството ни.

Удобството на съвременното пазаруване е да получаваме всичко бързо, лесно и повече от практично. Така наистина можем да спестим не само от ценното си време, но и от личния си бюджет, с което даваме предпоставки за наистина повече прекарани мигове както със семейството, така и с най-близките ни приятели и познати.