Копие на „златната обувка“ влезе в музея под Аязмото

163

Станимир Тренчев ще ръководи футболната среща от ХI кръг на efbet Лига между столичния ЦСКА 1948 и старозагорския „Берое“. Мачът ще се играе в понеделник, 18 октомври, от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“. На софиянеца по тъчлиниите ще помагат Красимир Миланов и Владимир Велев, а като четвърти рефер ще се изявява Неделчо Гаджалов. За системата ВАР ще отговаря Радослав Гидженов, а негов асистент ще бъде – Мартин Маргаритов. За съдийски наблюдател БФС назначи Николай Ангелов.

Междувременно Голмайстор Nо 1 в историята на българския елит – Мартин Камбуров, остави своята следа и в музея на „Берое“, намиращ се на стадиона под Аязмото! Копие на „златната обувка“, получена от Община Стара Загора, вече ще напомня на всички за рекордното 254-то попадение, което Камбуров отбеляза със „зелено-бялата“ фланелка срещу столичния „Царско село“!

„Още веднъж благодарим на Мартин Камбуров за страхотните емоции и го поздравяваме за всичко, постигнато в неговата бляскава кариера!“, написаха беройски фенове в социалните мрежи. Освен това бе уточнено, че подаръкът е предоставен и благодарение на СК по риболов „Стара Загора“ с президент Николай Ангелов, подвизаващ се на езерото „Загорка“…

(СН)