„КонтурГлобал Марица Изток 3“ подкрепя провеждането на 24-тия ежегоден благотворителен базар на IWG

86

На Коледа стават чудеса, особено когато ние сами ги сътворим. Празниците не са единственото време в годината, когато различни организации си подават ръка и работят съвместно за постигането на добри цели, но са добър повод да съчетаем избора на коледен подарък с подкрепата на социална кауза.

За 24-та поредна година Международният женски клуб (IWC) организира годишен благотворителен базар в различни точки на света, като предоставя възможност на участниците да представят своите занаяти, музика, ръчно изработени сувенири, фолклор, национална кухня, облекло, литература и традиции. През 2017 г. в събитието бяха представени 56 държави и 86 щанда. Благотворителният базар служи като основен източник на финансиране за каузите, които Международният женски клуб подкрепя. Благодарение на щедрата подкрепа на посолства, донорска общност, както и на местни и чуждестранни фирми през 2017 г. са набрани над 373 000 лв.

„КонтурГлобал Марица Изток 3“ подкрепя провеждането на 24-тия ежегоден благотворителен базар, който ще се проведе на 2 декември 2018 г. от 09:00 до 19:00 ч. в Inter Expo Center в София.

„Днес нашата компания генерира повече от светлина и топлина, повече от технологична сигурност на енергийната ни система – днес ние се радваме да сме тук и като генератор на енергия за едно по-добро бъдеще на страната ни. Нашата социална програма вече над 10 години подпомага деца, младежи и възрастни хора, инвестирайки в образование, спорт, инфраструктура и социалното включване на уязвими групи. За нас е гордост да сме партньор на професионалния екип на Международния женски клуб и заедно да дадем енергия на добрите дела да се превърнат в устойчиви решения“, сподели Надя Синигерска-Бохорова, мениджър „КСО и Устойчиво развитие“ в ContourGlobal.

Международният женски клуб в София е организация с нестопанска цел, която подкрепя и подпомага новодошлите в България, стреми се да задълбочи познанията и разбирането за България, като насърчава добра воля и приятелство сред членовете на клуба. Организацията оказва финансова и материална подкрепа на благотворителни проекти и каузи.

(СН)