Конте и Охене вече тренират с отбора

108

„Зелено-белите“ ще изиграят в събота, 16 януари, първата си контрола от зимната подготовка, а съперник в нея ще бъде габровският „Янтра“

Футболният тим на заралийския „Берое“ вече води зимната си подготовка в Града на липите почти в пълен състав. Към отбора се присъединиха Карлос Охене и Ибрахима Конте, които пропуснаха първите тренировъчни дни. Двамата бяха измъчвани от продължителни травми през първия дял и в „зелено-белия“ щаб таят надежда, че те ще влязат в оптимално състояние по време на заниманията.

Единственият отсъстващ е Алиун Фал. Старши треньорът на „Берое“ Димитър Димитров разкри, че сенегалецът е под карантина заради COVID-19 и ще се присъедини към отбора по-късно. Освен това Херо сподели, че Фал кара леко вирусното заболяване, а той така или иначе се възстановява от контузията, която получи в мача срещу „Царско село“, спечелен с гросмайсторското 2:0.

„Зелено-белите“ ще изиграят в събота, 16 януари, първата си контролна среща от зимната подготовка като съперник в нея ще бъде отборът на габровския „Янтра“. Началото на приятелския мач ще бъде определен допълнително, но той ще премине без публика заради мерките срещу коронавируса като ще се излъчва пряко в сайта на „зелено-белите“ beroe.bg и в youtube канал.

Петър ФИЛИПОВ