Изп. директор на „Мини Марица-изток“ – с почетен знак на Община Раднево

140

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД инж. Андон Андонов бе удостоен с почетния знак на Община Раднево. Отличието му беше връчено от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември – Деня на град Раднево.

Инж. Андонов получава почетното отличие за значимия принос на въгледобивното дружество за развитието на община Раднево, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, обществено полезни каузи и инициативи.

На церемонията присъстваха областният управител Гергана Микова, заместник изп. директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Димитър Чолаков, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели, жители и гости на града.

Кметът на Община Раднево изрази уважение и признателност към ръководството на дружеството за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.

На свой ред инж. Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на Раднево. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град. Пожелание и подкрепа за енергийното сърце на България изрази и областният управител Гергана Микова.

(СН)