„Зелено-белите“ волейдами – красиви и горещи в календара за Новата 2019-а

221

Ограниченият тираж веднага провокира интерес сред колекционерите на спортни артефакти и фенартикули

Спортно-елегантна визия за пореден път демонстрира женският състав на старозагорския Волейболен клуб „Берое“ за календара на клуба за 2019 г. Освен в традиционните си зелено-бели екипи момичетата позираха за фотосесията по дънки и в удобни, но елегантни дрехи, подчертаващи стила им на съвременни и модерни млади жени. Фотосесията засне известният казанлъшки фотограф Йонко Русев, а календарът, който бе в ограничен тираж, е предназначен основно за приятелите и спонсорите на клуба, подпомагащи развитието на волейболния спорт.

„Спорна 2019 г. на всички наши поддръжници, почитатели и приятели на един от най-успешните колективни спортове! Успешен финал на състезателния сезон и за беройки!“, бе нарочното пожелание, публикувано по случай дебюта на календарите. Които веднага провокираха огромен интерес сред колекционерите на спортни артефакти и фенартикули…

Освен снимките от календара в клубния сайт бяха поместени и тематичните поздравления на всички „засегнати“ от многото имени дни през януари: „Честит празник на имениците, сред които и чаровното попълнение в състава ни от новия сезон – посрещачката Дани Найденова, която празнува на Богоявление! Да се готви Ваня Върбанова, която пък ще почерпи на Ивановден! Бъдете живи и здрави за още много спортни успехи!“.

Естествено празниците стартираха в първия ден от Новата 2019 година, когато отбелязваме Васильовден или наричан още Сурваки. Имен ден тогава празнуват всички, които носят името на св. Василий Велики – един от големите философи и писатели на раннохристиянската църква. Това бе хубав купонджийски повод и за президента на ВК „Берое“ Васил Аргиров. „Да си ни жив и здрав, успешна година желаем и да е на късмет!“, му вмениха неговите момичета. „Зелено-белите“ волейдами не пропуснаха, разбира се, да честитят и на своите съотборнички-именички Веселина Григорова и Василена Папанова!… А напред в православния календар има още именити волейдами.

(СН)