Звездите вещаят година, изпълнена с щастливи събития

63

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Тя започва от 5 февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака. Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават. Щастието ще обича силните и упорити хора през 2019 година.

Овен (21 март – 20 април)

Огнените момчета и момичета имат късмет, защото земната свиня определено ще им повлияе през 2019 година. Може би не всичко ще върви гладко, но събитията се очертават да бъдат интересни и запомнящи се. Ще имате доста трудности, но ще съумеете да се справите с повечето от тях благодарение на подкрепата на близките си приятели. Първата половин година ще бъде повратна точка за Овена – съдбоносни срещи, запознанства с важни хора, много решения за взимане. Възможно е дори да се преместите. Всичко това обаче до юли.

През втората половина на годината Овенът ще се опита да получи всичко, но не трябва да забравя, че понякога е важно и каква цена ще се наложи да плати за това.

Телец (21 април – 20 май)

Като се има предвид, че цялата 2019 година е под егидата на земните елементи, то на Телеца се дава възможност да си вземе всичко, което си пожелае. Всички представители на този знак ще получат предимство в професионалната сфера. Телецът ще има много успех не само в новите начинания, но и в миналогодишните дългосрочни проекти. Вдъхновението ще ги прегърне с нова сила. Идеите ще ги посещават ежедневно.

В края на пролетта и началото на лятото на 2019-а много от Телците ще станат родители. По-добре се настройте на сериозна вълна още от сега. Много от представителите на този знак ще сключат брак през тази година.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Вие ще сте доста гъвкави и променливи през 2019-а. Ще имате няколко неочаквани удара от съдбата, но ще успеете да ги преодолеете. Най-важното е, че през цялата година ще чувствате спокойствие. Просто преминете през препятствията и продължете напред. До февруари Близнаците ще имат успех в бизнеса, щастие в любовта и дори финансов успех. Всичко това обаче ще е постигнато с много труд. През март – април ги чакат нови примамливи предложения за нова работа, но и не само това. Юли ще даде на Близнаците първите плодове от техния труд, тъй че те ще могат да отпуснат повечко края и да отидат на заслужена почивка. Откажете се от всички екстремни спортове, рискът от нараняване е много висок.

Рак (21 юни – 22 юли)

През 2019 година Раците ще имат много важни и обещаващи срещи. В тази година всички представители на знака ще се чувстват много щастливи и безгрижни. Най-важно за вас е да сте оптимисти, тогава всичко ще върви в правилната посока.

През пролетта и лятото ще бъдете изпълнени с много нови идеи – творчески и нестандартни. Опитайте се да ги реализирате. За да постигнете добри резултати, най-важно е каква ще бъде вътрешната ви нагласа. Няма да имате проблем с парите през годината на земната свиня. Хубаво е обаче да заделите малко за черни дни и да помните, че винаги има и тежки моменти в живота.

Не се оставяйте на негативните неща в живота ви да ви завладеят. Може да имате проблеми със стомашно-чревния тракт или да качите повечко килограми. Опитайте се да се храните правилно и да правите повечко упражнения.

Лъв (23 юли – 22 август)

Парична и много успешна година за Лъвовете. През първата половина на годината ще сте в центъра на вниманието, постиженията ви ще бъдат високо ценени, оценките за труда ви – все по-високи. Разпределете добре силите си и не прекалявайте обаче. Помислете за това, от което се нуждаете, и не бързайте да се опитвате да решавате проблемите на други хора. Ще сте разкъсани между работата и семейството, но трябва да се опитате да откриете баланса.

През лятото има огромен шанс самотните Лъвове да срещнат любовта на живота си. Чувствата ви ще са толкова силни, че може да доведат до промяна на местожителството.

През цялата година Лъвовете ще натрупат много положителни, но и много отрицателни емоции. Важно е да си позволявате по-дълги почивки, на които да реанимирате качествено и да забравите за момент за всичко и всички.

Дева (23 август – 23 септември)

Като цяло 2019 г. наистина ще е много приятна за вас. Ще трябва да поработите върху предишните си грешки. Сега обаче е време за прибиране на реколтата, ще пожънете точно това, което сте си посели.

През пролетта самотните сред Девите ще имат бурен романс, може би на работното място. Най-вероятно тази връзка ще завърши с брак. Това не е шега. Астролозите обещават много интересна година за Девите в романтичен план – вълнуващи и много радостни събития.

Астролози съветват да избягвате прекалените натоварвания, за да не си докарате някои хронични болести.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През 2019 година ще получите много интересни оферти, които ще ви потопят във вълнуващо приключение. Ще настъпят много сериозни промени в живота ви. През февруари ще се освободите от разрушителните връзки и ще установите контакт с хора, които ще ви донесат много комфорт и удовлетворение. Ще имате желание да се занимавате с нещо, което може да ви донесе допълнителни доходи. Някои Везни може да решат да сменят работата си. Важно е да имате амбициозни цели и да се настроите, че ще трябва да се борите за всичко. Не рискувайте прекалено много, не се надявайте на щастливо съвпадение. Резултатът от вашата борба зависи само и единствено от усърдието ви.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември)

Очакват ви много успехи през 2019 година. През април ще получите огромен прилив на енергия и ще сте толкова вдъхновени, че ще искате да започнете нови проекти, да вземате важни решения и да правите близките си щастливи.

През лятото на 2019 необвързаните представители на Скорпиона ще се обвържат. Отношенията ви с този човек ще са дълги, а нищо чудно да завършат и с брак.

Есента ще е подходящо време да се отървете от негативните хора в живота ви. Това е период на вдъхновение и чудесни усещания. Късметът ще е на ваша страна и ви движи към целта. Просто ще вървите в правилната посока.

Като цяло годината ви ще е много забавна и изпълнена с различни и вълнуващи събития.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

В началото на годината Стрелците ще имат материални проблеми. Ще получат помощ от близки хора, което ще помогне да намерят изход от тежката ситуация. В началото на пролетта ще бъдете много по-оптимистично настроени и ще се опитате да си припомните точно какви бяха поставените ви цели, за да може да ги гоните отново със свежи сили.

През август финансовото ви състояние ще се стабилизира напълно и дори ще започнете да мислите за закупуването на нов имот. Есента ще донесе огромно вдъхновение на Стрелците – бързайте да създавате неща, докато имате своята муза. Проектите, които ще започнете, ще са много печеливши. Добре е да си записвате всички идеи, които нахлуват в главите ви, защото има много голям шанс да успеете да реализирате всички дори и на по-късен етап.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Годината на прасето ще даде на Козирозите, които обичат всичко да върви по план, много неочаквани, но и приятни изненади. В живота ви ще настъпят големи промени, свързани със смяна на работното място или местоживеенето.

През пролетта ще реализирате доста от своите мечти. Ще станете много по-уверени в способностите си и таланта си. Годината определено ще е положителна за вас. Ще имате много нови запознанства с хора, които по-натам може да са ваши нови бизнес партньори. Пречките в личния и професионалния ви живот ще са минимални.

През октомври може да имате здравословни проблеми заради емоционално или физическо пренатоварване, но ако си почивате редовно и достатъчно, всичко ще бъде наред.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Астролозите съветват да решите какви ще са вашите цели през 2019 г. и да се стремите към тях и реализирането им. Ще сте успешни във всичко, с което се захванете. Най-хубавото е, че постоянно ще усещате подкрепата на любимия човек. Това обаче не значи, че трябва да се отпускате. Поемете инициативата във ваши ръце що се отнася до личния ви живот.

През октомври, ако искате да постигнете това, което сте си поставили като цел, ще се наложи да отхвърлите всички оферти за почивка. Няма да повярвате, но веднага, щом започнете да се занимавате със собствения си проект, ще дойдат много предложения за забавление. Ще трябва обаче да ги отхвърлите и да продължите да работите. Това е основният закон на успеха.

Риби (19 февруари – 20 март)

В дома на Рибите през 2019 г. всичко ще бъде спокойно. През май ви чака кариерен успех. Може да заемете ръководна длъжност в компанията, в която работите. Творчески настроените Риби най-сетне могат да реализират идеите си – да направят собствена изложба, да публикуват книга, да снимат филм и т.н. Работата им ще бъде високо оценена и нищо чудно да намерите хора, които да искат да ви спонсорират и за по-натам.

Прасето е миролюбиво и приветства труда. Ето защо е хубаво да се концентрирате повече на работното си място. Особено през лятото. Вашата по нататъшна съдба ще зависи много от това, което ще правите именно тогава.

В страницата е използвана информация от jenata.bg