Две нови попълнения идват в „зелено-белия“ лагер от лятото

220
Джунейт Али

Футболният „Берое“ официално се сдоби с двама нови футболисти, които подписаха своите предварителни договори с клуба. Те ще се присъединят към отбора през лятото. Това са юношата на „зелено-белите“ Джунейт Али, който се завръща в родния си отбор, и Радослав Апостолов. В момента и двамата са играчи на бургаския „Нефтохимик“.

„Всички от ПФК „Берое“ пожелават успех на Али и Апостолов с екипа на „Берое“!“, се казва в официалния сайт на клуба. Там припомнят, че Джунейт Али е на 26 години и играе като защитник. Той е роден в Кърджали, но е продукт на беройската школа. Преди „Нефтохимик“ е играл за „Несебър“, гълъбовския „Ботев“ и заралийския „Верея“.

Радослав Апостолов

Радослав Апостолов пък е на 22 г. Играе като полузащитник. Роден е в Пловдив. Юноша е на „Ботев“ – Пловдив, като освен за „канарчетата“ също е играл за „Несебър“.

Вече е сигурно, че футболната среща от ХХV кръг на efbet Лига между „Берое“ и варненския „Черно море“ ще се състои в неделя, 15 март, от 15:15 часа на Градския стадион под старозагорското Аязмо. Двубоят, който се явява пряк сблъсък за място в Първата шестица, обаче ще се играе при ЗАКРИТИ за зрители врати заради регистрираните случаи на COVID-19 на територията на България.

Иначе ръководството на „зелено-белите“ застана твърдо зад своя наставник Димитър Димитров след изказванията му по адрес на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Коментарите на специалиста дойдоха след загубата на старозагорци от „ЦСКА-София“ с 0:2 на стадион „Българска армия“, с „любезното съдействие“ на съдията Ивайло Стоянов-Сватбаря. Впоследствие Херо бе глобен с 4000 лева за „уронване на престижа на СК към БФС“, а беройските шефове излязоха с нарочна позиция в официалния си сайт, подкрепена с „черно на бяло“ – неопровержим видеоматериал за реферските тесли на „чернодрешковците“…

Виктор БОЙЧЕВ