Георги Кабаков ще свири утрешното домакинство на „Берое“ срещу „белите“

20

Футболният рефер Георги Кабаков ще ръководи сблъсъка от ХХХ кръг на еfbet Лига между отборите на заралийския „Берое“ и „Славия“ – София. Срещата е предвидена за утре, 8 юли, като ще играе на стадиона под Аязмото от 21:15 часа. На пловдивчанина помощници в Града на липите ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а за четвърти съдия на двубоя бе избран Димо Димов. Съдийски наблюдател ще е Георги Виделов.

Предстоящият двубой от Първата шестица идва след категорична победа с 2:0 на „зелено-белите“ над „смърфовете“, които за втори път вдигнаха Купата на България. „Славия“ пък все още има шанс за атака на място, даващо бараж за „евроизлаз“. Иначе в предишния мач между столичани и заралии, игран в София, „Берое“ отнесе „белите“ с 2:4…

Иначе билетите за утрешния мач със „Славия“ са вече в продажба. Цената при предварително закупуване за всички привърженици ще бъде 8 лв. (до днес), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв.

Ръководството на старозагорския футболен клуб умолява зрителите да спазват всички изисквания за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да съблюдават дистанция на входовете и касите пред спортното съоръжение под Аязмото и да се избягва струпването на хора пред и около стадиона преди и след срещата.

Петър ФИЛИПОВ