Георги Давидов ще свири неделния мач между „ЦСКА-София“ и „Берое“

30

Георги Давидов ще ръководи сблъсъка от последния, ХХХI, кръг на efbet Лига между отборите на „ЦСКА-София“ и заралийския „Берое“. Срещата от Първата шестица е предвидена за неделя, 12 юли, като ще се играе на стадион „Българска армия“ в Борисовата градина от 21 часа. На великотърновския рефер помощници ще са Илиян Капарашев и Борислав Колев, като за четвърти съдия на двубоя бе избран Георги Димитров. За съдийски наблюдател БФС определи Атанас Бозев.

Иначе от „Берое“ признаха, че са водили преговори с офанзивния халф Борислав Цонев за неговото завръщане под Аязмото, но това се е случило през зимата.

Хърватският клуб на играча – „Интер“ от Запрешич, имаше финансови проблеми и Цонев можеше да разтрогне. Той обаче е предпочел да остане и е отклонил предложението на „зелено-белите“.

В момента заралии твърдят, че не проявяват интерес към халфа. Те допълниха, че Цонев има договор за още една година с „Интер“, въпреки че тимът вече изпадна от елита. Полузащитникът записа 23 мача и 4 гола, а до края на шампионата остават 3 кръга.

Припомняме, че Цонев игра за „Берое“ от 2016-а до 2019 г. и бързо се превърна в любимец на публиката…

(СН)