Всички футболисти на „Берое“, без Вандерсон, вече тренират в Банско

118
Иван Гошев

Днес реално стартира лагерът на футболния „Берое“ в Банско и играчите за намерилия място в Топ 4 тим направиха първата си тренировка. Момчетата на Александър Томаш ще останат в планинския град до 29 юни, събота, когато ще завърши същинската част от подготовката. За това време „зелено-белите“ ще изиграят три контролни срещи, като първата е вдругиден, 19 юни – срещу северномакедонския „Академия „Пандев“.

В понеделник отборът тренира двуразово, а в сутрешната тренировка се включиха всички налични футболисти. Заниманието включваше различни специфични упражнения…

От треньорското ръководство на „Берое“ информираха още, че претърпелият тежка контузия нападател Вандерсон е останал за допълнителни изследвания в комплекс „Царско село“ и единствен е липсвал от тренировката.

По същото време играчът на „Берое“ Иван Гошев е отпразнувал своя рожден ден. „Пожелаваме ти да бъдеш здрав, без контузии и да постигнеш много победи със зелено-бялата фланелка! Ванка, нека те споходят много куп на терена и в живота, честит празник!“, се казва в нарочния поздрав, публикуван на официалния клубен сайт.

(СН)