ВМРО – Стара Загора организира патриотични игри в неделя

525
Евродепутат Ангел Джамбазки ще присъства на патриотичните игри в старозагорското село Кирилово

На 21 октомври (неделя) от 10:00 ч. в старозагорското село Кирилово ще бъде даден стартът на патриотични игри, организирани от ВМРО – Стара Загора. Събитието е част от мероприятията по отбелязване 125-годишнината от създаването на ВМРО.

От местния клуб „Традиция“ ще направят показно на оръжия от времето на Илинденското въстание. Патриотичните игри включват надпревара по стрелба с въздушна пушка, стрелба с лък и игри на пейнтбол. Отборите са 11 на брой, като така са представени всички 11 общини на територията на област Стара Загора. Те са съставени от десет души – младежи на възраст от 16 до 25 години.

Гости на патриотичните игри ще бъде евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и народният представител и член на националното ръководство на партията Александър Сиди.

По-късно през деня Джамбазки ще посети Казанлък, където ще проведе открита приемна за граждани. Освен темата за двойните стандарти в ЕС евродепутатът ще коментира с местните жители и ромската битова престъпност. Откритата приемна на Ангел Джамбазки ще започне от 16 часа на автобусната спирка пред блок 21.

(СН)