„Брикел“: отдели 2 минути, за да гласуваш за България

179

Тази година страната ни може да е големият победител в европейската награда Натура 2000

„Да подкрепим каузата на Тома Белев, която в случая е кауза за България. Голяма част от екипа на „Брикел“ вече гласува. Включи се и ти“, призовават от енергийното дружество.

„Когато каузата е българска, аргументирана и разумна, бизнесът може да работи с всички зелени организации. Тази година България може да е големият победител в европейската награда Натура 2000.

Остава 1 ден до крайния срок – 15 септември“, допълват от „Брикел“.

Ето и призива на Тома Белев, който служителите на енергийното дружество подкрепят:

„Тази година България може да е големият победител в европейската награда Натура 2000. Този процес за опазване на вековните гори почна много отдавна и доведе до забрана за сечи в над 1 000 000 декара стари гори, собственост на държавата. С Агенцията по горите се карахме, съдихме, даже протестирахме срещу тях, но всички работихме, за да се опазят завинаги тези стари гори. Идеята, с която започнахме доброволно преди 10 години, днес е обявена като част от Зелената сделка на съюза. Поне в опазването на вековните гори сме първопроходци. Наградата на гражданите на ЕС се връчва на дейността, събрала най-много гласове. За сега сме сред първите три, но не сме първи, за това, моля, отделете 2 минути за да подкрепите българския проект на следния линк:

https://natura2000award-application.eu/finalist/4291

Гласът ви се отчита, след като потвърдите съобщението в електронната си поща“.

(СН)