Борисов отказа да влезе в тона на компроматната война

178
Премиерът Бойко Борисов и кметът Живко Тодоров по време на откриването на предсрочно реконструирания надлез в Стара Загора, минути преди да бъде пуснато движението на МПС по него

„Моят призив към политиците е, ако може всички да си мерят повече думите“, заяви премиерът в Стара Загора

„Нашата политика винаги е била да показваме това, което сме направили. Ето го моста, вие, старозагорци, помните какъв беше. „Аязмото“ го помните какво беше. Новият парк знаете какво беше. 80 блока виждате санирани. Моят призив към политиците е, ако може всички да си мерят повече думите.

Ако тази конфронтация не се спре, тя ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на питането на „Старозагорски новини“ как ще коментира компроматите от страна на БСП, ще повлияят ли те върху изборите и възможен ли е нов консенсус с опозицията преди вота за ЕП? В неделя той беше в Града на липите за предсрочното откриване на изцяло реконструирания надлез на жп линиите и бул. „Славянски“.

„Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура, всичко останало. Оставям на другите – който иска да се заяжда, да прави компромати. Ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините. Ето, в Стара Загора ги питайте хората какво е било и как е сега“, добави премиерът.

Йовка НИКОЛОВА