Билетите за петъчния двубой с „Локомотив“ са в продажба

49

Вече втори ден са в продажба билетите за домакинство на „Берое“ срещу пловдивския „Локомотив“ от ХХХI кръг на efbet Лига. Това е петата среща от разделянето на футболния шампионат и е насрочена за 13 май, петък, от 20 часа на стадиона под Аязмото.

„Призоваваме всеки желаещ да помогне на клуба да закупи билет/и за срещата! Очакваме и се надяваме на Вашата подкрепа на стадиона в петък! Освен това напомняме, че е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимият клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК“, се казва в нарочен призив от „зелено-белия“ клуб.

Цената на билета за мача ще бъде 10 лв., независимо дали той е закупен в предварителна продажба или в деня на срещата. Колкото до входните талони за VIP зоната, то те са по 40 лв., включително и за деца. Местата, посочени на билета, няма да се спазват! Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация…

Беройските шефове молят зрителите да спазват всички изисквания за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да се спазва дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.

Различните видове билети за мача са в предварителна продажба на всички каси на Eventim в страната на 11 и 12 май. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Билети се продават и на седемте каси на Eventim в Стара Загора: 1. Магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол); 2. Бензиностанция OMV „Дезинтегратор“ – бул. „Руски“; 3. Бензиностанция ОМV Стара Загора в кв. „Три чучура“; 4. „Български пощи“ – ул. „Св. княз Борис I“ 81; 5. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 105; 6. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2; 7. офис на бул. „Цар Симеон Велики“ 119.

От ПФК „Берое“ за пореден път съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния вход. Феновете на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона. Всички зрители са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към VIP ложата и VIP залата ще бъде ограничен само за хора със съответен билет или бадж.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата – 13 май…

(СН)