Билетите за мача с варненските „моряците“ са вече в продажба

58

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за домакинския мач на заралии срещу „Черно море“ – Варна. Срещата е насрочена за неделя, 7 юни, от 20:30 часа на стадион „Берое“.

В средата на седмицата, със заповед РД-01-289/2.6.2020 г. от Министерството на здравеопазването бе разрешено на двубоите от българското първенство да бъдат допускани зрители при максимална заетост от 30% от капацитета на стадиона. Така в продажба за срещата между „Берое“ и „Черно море“ са пуснати 3000 билета, които вече са в продажба. Сезонните абонаментни карти важат за срещата и притежателите им могат да присъстват на двубоя. Привържениците на гостуващия отбор могат да закупят своя билет на касата пред сектора за гости в деня на самия двубой.

Ръководството на старозагорския футболен клуб умолява всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да съблюдат дистанция на входовете и касите пред стадиона и да се избягва струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (до събота), а в деня на мача от касите пред стадиона входният талон ще струва 8 лв.

Билетите за VIP зоната са по 30 лв., включително и за деца! Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица под 16 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация.

Билети за срещата се продават и в Официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота между 14:30 и 19 часа, като почивните дни са неделя и понеделник.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават на и на седемте каси на еventim в Стара Загора: магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол); бензиностанции на OMV – до „Дезинтегратор“ на бул. „Руски“ и „Трите чучура“ в едноименния квартал; офиси на „Български пощи“ – ул. „Св. Княз Борис I“ 81, бул. „Цар Симеон Велики“ 105, бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2 и бул. „Цар Симеон Велики“ 119…

Шефовете на ПФК „Берое“ съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя. „Местата, посочени на билета няма да се спазват, но отново молим да се спазва изискването за отстояние от две седалки!“, е техният призив.

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния. Освен това са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

И нещо важно – билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата, 7 юни, единствено ако предвидените бройки в продажба не бъдат изкупени.

(СН)