Билетите за мача със „Славия“ са в продажба

34

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за домакинския мач на заралии срещу „Славия“ – София. Срещата е насрочена за сряда, 8 юли, от 21:15 часа на стадиона под Аязмото.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. (до вторник), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв.

Ръководството на старозагорския футболен клуб умолява всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност: да бъдат разположени през 2 седалки един от друг; да съблюдават дистанция на входовете и касите пред стадиона и да се избягва струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават и на седемте каси на еventim в Стара Загора: магазин „Технополис“ – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол); бензиностанции на OMV – до „Дезинтегратор“ на бул. „Руски“ и „Трите чучура“ в едноименния квартал; офиси на „Български пощи“ – ул. „Св. Княз Борис I“ 81, бул. „Цар Симеон Велики“ 105, бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2 и бул. „Цар Симеон Велики“ 119.

Билети за срещата се продават и в Официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота между 14:30 и 19 часа, като почивните дни са неделя и понеделник.

Шефовете на ПФК „Берое“ съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя. „Местата, посочени на билета, няма да се спазват, но отново молим да се спазва изискването за отстояние от две седалки!“, е техният призив.

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от южните входове на стадиона, както и от северозападния. Освен това са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу фенмагазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен само за хора със съответен билет или бадж.

Петър ФИЛИПОВ