Бизнесът търси възпитаници на Тракийския университет

31

Интервю за работа с възпитаници на Тракийски университет – Стара Загора, на позиция „еколог“ е провел изп. директор на рециклиращата компания „Екопласт Файбър“ АД Иван Рангелов в заседателната зала на учебното заведение.

Той е споделил, че е изключително доволен от подготовката на други кадри на старозагорския университет и това е причината да дойде лично до тук, за да си подбере подходящ екип.

„Стремим се на ключови позиции да назначаваме специалисти, в които да инвестираме и да надградим с практически знания. Предходният ни еколог също е възпитаник на Тракийски университет, беше без никакъв практически опит, но си пролича базата и от знания, което означава, че е получил правилната теоретична подготовка. Това ни подтикна отново да потърсим еколог от това учебно заведение, въпреки че по обявата ни за работа са подадени вече 32 молби от еколози“, e коментирал изп. директор на „Екопласт Файбър“ АД, чийто завод за рециклиране на бутилки от полиетилен терафталат до ПЕТ флейк и производство на полиестерни щапелни влакна се намира на територията на град Ямбол.

(СН)