„Берое“ 2 – с „хикс“ срещу „Ямбол“, юношите – с 2 победи в Елитните групи

49

Вторият футболен отбор на „Берое“ завърши 0:0 в домакинството си на „Ямбол“ в отложена среща от Югоизточната трета лига. Така „зелено-белите“ събраха актив от 19 точки. В следващия кръг тимът от областния град гостува на „Гигант“ – Съединение, а срещата е насрочена за 28 ноември, неделя, от 14:30 часа.

Междувременно юношите на „Берое“ U17 спечелиха домакинството си на „Спартак“ – Пловдив, с 2:1 в мач от Елитната група. Валентин Иванов даде преднина за „зелено-белите“, а гостите изравниха след почивката. Победата дойде след попадение на Георги Столев. Така тимът, воден от Павел Димов, има актив от 24 пункта, а в следващия кръг отборът приема „ЦСКА-София“. Мачът е насрочен за неделя, 28 ноември, от 12:30 часа.

Юношите на „Берое“ U15 пък разгромиха русенския „Дунав“ с 4:0 като домакин в мач от Елитната група. Три попадения за успеха реализира Живодар Жеков, а един гол добави Мирослав Георгиев. Така тимът има актив от 27 точки и в следващия кръг също приема „ЦСКА-София“. Двубоят отново е на 28 ноември, неделя, но от 10:30 часа.

(СН)