Безплатно обучават конструктори в Пловдив

126

Те са едни от най-търсените индустриални кадри понастоящем

Безплатен курс за желаещи да научат основите на софтуерната програма CATIA започва в Пловдив от 2 март т.г.

Организатор на обучението е фирма „Хайкад Инфотех“, представител на „Дасо Системс“ (Dassault Systemes) – най-големия софтуерен концерн в света. Курсът ще е с продължителност 4 дни, общо 32 часа и ще се проведе в офисите на „Хайкад Инфотех“ на „Кукленско шосе“ от CATIA инструктори с дългогодишен опит. За по-голяма ефективност обучаваните ще са максимално 8 души, уточни Спасена Генчева, управител на фирмата. Придобиването на знания за основите на CATIA дава възможност на завършилите курса да работят като конструктори на машиностроителни детайли и машини във фирми от автомобилостроенето и машиностроенето. Именно такива кадри непрекъснато търсят компаниите от икономическите зони в страната.

„Хайкад Инфотех“ е обучила голяма част от конструкторите, работещи днес с програмата CATIA в България. Бройката им вече е над 600. Доброто заплащане на тези специалисти не е тайна за никого. Придобиването на квалификация за работа с CATIA не е еднократен процес. По-високата квалификация съответно води и до по-високо възнаграждение.

„Обучаваме кадри, но и подпомагаме университетите чрез предоставяне на лицензи и организиране на безплатни семинари“, посочва още Спасена Генчева. Тя кани заинтересованите студенти и ученици да се възползват от безплатния курс, който ще им даде нови възможности за професионална реализация.

Записването за безплатното обучение е до 21 февруари на ел. поща: spasena.gencheva@haycad-infotech.bg, или на тел. 0879 530 800.

(СН)