Абонаментни карти се продават от днес на нарочен щанд до Общината

69

В следващите три дни кампанията за продажба на абонаментни карти за тукашните мачове на „Берое“ ще продължи на ново място – непосредствено до сградата на Община Стара Загора, където ще бъде разположен специален щанд. Работното му време ще бъде между 10 и 13 часа, както и между 16 и 19 часа. Карта може да бъде закупена и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg. Освен това от сряда, 6 юли, до петък, 8 юли, официалният фенмагазин на „Берое“, който се намира в козирката на стадиона под Аязмото, няма да работи…

Припомняме, че „зелено-белият“ клуб предлага три вида абонамент, а всяка закупена карта несъмнено ще помогне сериозно на любимия отбор в трудния момент. „Може да изберете стандартна абонаментна карта на стойност 100 лв., както и два варианта за VIP карта – с и без използване на паркомясто, които са на цена 600 лв. и 750 лв. Първите карти VIP вече са закупени от фенове, които не пожелаха да получат такава безплатно, въпреки заслугите си за съществуването на отбора. Затова ПФК „Берое“ благодари на всички привърженици, които помогнаха на клуба с дарения и закупуването на абонаментни карти! Вашата помощ е изключително ценна и важна за нас!“, е информацията, публикувана в официалния беройски сайт.

Пак там напомнят, че дарителската сметка е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете любимия отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!

Иначе първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли, понеделник, от 20:45 часа, когато „Берое“ приема врачанския „Ботев“ в мач от I кръг на efbet Лига.

(СН)