Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

В Казанлък започва Петият пролетен турнир под патронажа на Драгомир Стойнев

Над 100 ще бъдат участниците в двата спорта - футбол и тенис на корт в двата дни на спортния комплекс "Шампион" в Казанлък (на север от градския стадион). По мнението на организаторите, публика и медии финалните двубои ще бъдат най-оспорваните до сега в двата спорта за петте издания на турнира под патронажа на Драгомир Стойнев. В средата на март, на най-големия спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях участват и печелят национални спортни турнири.

Отборите ще се съберат за записване и стартиране на Турнира в петък, 17 март, на комплекс "Шампион", където домакините ще представят програмата и условията на провеждането. В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.

Във футболната надпревара се очакват оспорвани срещи сред над 10 тима. 14 двойки и 14 сингъла в тениса ще играят в Турнира, който е най-посещаван и грандиозен за Казанлък. В неделя след 13:00 часа ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!