Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

За шеста поредна година ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово" подари учебни помагала на първолаците в града

За шеста поредна година ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово" подари учебни помагала на първолаците в градаЗа шеста поредна година ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово" подари на първолаците в града всичко най-необходимо за успешен старт в учението. Повече от 130 деца в града, които за първи път чуха училищния звънец, получиха цветни раници с тетрадки, химикалки, моливи, бои, блокчета за рисуване и други пособия. Такива раници получиха и всички първокласници на служителите на компанията.

Станалата вече традиционна инициатива е част от програма за корпоративна социална отговорност на ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово", в която образованието е един от основните елементи. Това е и още една стъпка за затвърждаване на ползотворните връзки на компанията с местните институции и по-специално с училищата в региона.

В началото на новата учебна година цялото ръководство на ЕЙ И ЕС отправя пожелание към малките ученици от Гълъбово да бъдат упорити в учението и уважават своите учители. Защото "Който се учи, той ще сполучи!".

Подкрепата за подобряване на качеството на образованието и поощряването на младите хора в региона за формирането им като пълноценни граждани на глобалния свят е дългосрочен ангажимент на ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово". През изминалите години в рамките на социалната си програма ЕЙ И ЕС изгради модерен информационен център в Гълъбово, който предлага обучение по рисуване и приложни изкуства, английски език, компютърна грамотност и разработване на проекти за кариерно развитие и разширяване на професионалната квалификация, припомниха вчера от пресцентъра на компанията.
 (СН)