Уважаеми посетители

Уважаеми посетители, Интернет страницата на "Старозагорски новини" е с нова, по-актуална визия. Той е със същия адрес starozagrskinovini.com. Тези от Вас, които не са успели да влязат в новия ни...


Прочети...

Зам.-председателят на НС Емил Христов направи родолюбив жест към 90 старозагорски ученици

Благодарение на личния жест на зам.-председателя на НС Емил Христов общо 90 старозагорски гимназисти и част от членовете на Младежкия общински съвет ще имат възможност да посетят тържествата на връх...


Прочети...

Мартин Димитров: Хората, които държат за АЕЦ "Белене", имат желанието и ентусиазма да затворят съществуващи мощности

Повдигането въпроса за евентуално балканско икономическо обединение с цел изграждане на втора ядрена централа у нас провокира общественото внимание. Темата, свързана преди всичко с енергийната сигурност и потенциал на страната,...


Прочети...

ТИР-овете препълниха паркингите в Старозагорско

Всички паркинги в Гурково и този на летище Стара Загора днес бяха препълнени от ТИР-ове, които очакваха да бъдат пропуснати през прохода Хаинбоаз. Причина бе затворената граница от румънска страна...


Прочети...

Шест общини в Старозагорска област са с преустановени учебни занятия

От общо 11-те общини на територията на Старозагорска област в 6 училищата са затворени. Това са Стара Загора, Гълъбово, Раднево, Гурково и Опан. С решение на кметовете на съответните общини е...


Прочети...

Расте броят на делата за случаи на домашно насилие

Чувствително е нараснал броят на заведените дела по казуси за домашно насилие, през 2017 г. са образувани 50 дела, съобщи председателят на Районен съд - Стара Загора, Милена Колева. По...


Прочети...

Лошото време не спря крадците на жици

Близо 1 км елпроводници са били откраднати от неизвестни лица от преносната мрежа към старозагорското село Ракитница. Сигналът е бил подаден рано сутринта на 26 февруари. Похитителите са се възползвали от...


Прочети...

Промоция с награди ваучери от METRO за малкия бизнес от „Финтрейд Файнанс“

Всички нови клиенти на „Финтрейд Файнанс“ АД, които сключат Договор за Бизнес линия „Финтрейд Оборот“ или вносков заем „Финтрейд Инвест“ до 5000 (пет хиляди) лева с условия за изплащане на...


Прочети...

20 села от Старозагорска област имат нарушено електрозахранване

Днес от "Електроразпределение Юг" (част от EVN България) съобщиха, че екипите им продължават дейностите за възстановяване на електрозахранването в засегнатите райони. С изместването на снеговалежите на изток остава усложнена ситуацията...


Прочети...

Недопустимо, но факт: Директор на "Мини Марица-изток" подкрепи изграждането на АЕЦ "Белене"

Един от бившите директори на "Мини Марица-изток", управлявал държавното въгледобивно дружество в периода 2005-2009 г. инж. Иван Марков, подкрепи изграждането на АЕЦ "Белене" и предрече по-ранното затваряне на въглищните топлоцентрали. Позицията...


Прочети...
0123456789

Информацията в сайта е собственост на вестник „Старозагорски новини”. При използването й, позоваването на източника е задължително!

Българин откри "интелигентната" вода преди десетилетия

Кристалът, съдържащ информация Дискът, показан на илюстрацията, може да предава информация на водата за период от 1 месецЗа пръв път тази година чрез интернет потребителите по света могат да научат за нея и да я използват

България за пети пореден път бе домакин на конференцията "Химия, физика и биология на водата". Тя се провежда за 12-и път, а тази година се състоя в края на м.октомври в столичния хотел "Армада". На нея са присъствали 200 души от 5-те континента, от над 40 държави: САЩ, Русия, Германия, Италия, Испания, Израел, Китай, Великобритания и някои африкански държави. Един от лекторите бе нобеловият лауреат Люк Монтание, откривателят на вируса на спина.
По време на конференцията е прието да се проведе глобален експеримент, в който да участват водещи лаборатории от цял свят. Целта е да се покаже нагледно предаването на информационните спектрални копия на химическите вещества от технологичен център в България до всяка точка на света чрез интернет.

  В случая се налице два важни въпроса:

1. Защо у нас за 5 пъти поред се провежда въпросната конференция?
2. Защо България трябва бъде световен иновационен технологичен център?
Ето ги и отговорите:
- 45% от минералните води в Европа са на територията на нашата страна (за съжаление ползваме само 2% от дебита им);
- българин за първи път регистрира свръх слабото електромагнитно излъчване на всички вещества, предмети и биологични обекти.
През 1977 г. в Шумен, от ст.н.с инж. Милчо Янбастиев е основана Лаборатория по биофотоника. Там е регистрирано нормално и патологично излъчване от човешко тяло. Лабораторията е международно призната. За съжаление ученият умира на 53 години от инфаркт, а след неговата смърт Лабораторията е закрита.
Въпреки това 50 български учени изследват специфичните физически свойства на водата и проучват възможността за приложението им в жизнения статус на човека.
И установяват, че специфичните свойства на водата са:
- Молекулата й е двуполюсна. При нормални условия градивните частици на водата - молекулите, са свързани в "гроздове" по 5-12-18 броя. Тогава, когато водата приеме някакво електромагнитно излъчване, структурата й се променя коренно. Когато "чува" или "чете" думата България, тя "записва" информацията, структурирайки уникален кристал, регистриран, след замръзване на водата. Кристалът е показан на фигурата. (б.р. СН.1 на страницата)

Каква е същността на предлаганата
иновационна технология?

Всички вещества, предмети и биологични обекти генерират характерно за всяко от тях слабо електромагнитно излъчване. Това явление е известно още преди 100 години. С развитието на информационните технологии излъчването се записва първоначално в аналогов, а после в цифров вид.
Това е информационният образ на обектите, който може да се отпечата на магнитен носител. Има цялостен бизнес модел за предаването му на разстояние.

Вода, заредена с информационни копия на
лекарства, придобива техните терапевтични свойства

Твърди се, че ако химическата формула е паспорт на веществото в областта на химията, то информационното му копие е паспорт в област физика. Водата се променя само физически. Различието се проявява в 12 нейни показателя: електросъпротивление, рН, вискозитет и други.
Как водата може да приеме информационното копие? Дискът, показан на илюстрацията (СН.2), може да отдава информация на водата за период от 1 месец. След премахване от диска водата остава заредена още 24 часа.
Според инж. Атанасов, ефектът на информационното копие е сходен с химическото действие на веществата, но се предава по физичен път. Заредената с информационно копие на лекарствени препарати вода придобива лечебните свойства на съответното лекарство. Отговорът на организма към водата е аналогичен като този към лекарството.
Предимствата са: няма опасност от предозиране на лекарствен препарат, нито от евентуални алергични реакции.

Какво е приложението на
технологията в медицинската практика?

От 20 години в Бургас съществува Лечебен център "Хармония". В него работи д-р Марина Лонгвиненко. Тя е физик по образование, с диплома по китайска медицина. В момента Центърът разполага с 60 информационни копия на различни лекарства. Излекувани са хора с болести в храносмилателната система, диабет, нервни болести, безсъние, кожни болести, хепатит С, ракови заболявания, автоимунни, ставни и други. Някои от тези страдания са нелечими при прилагане на нормалната лечебна практика.
Д-р Лонгвиненко препоръчва успоредно с биорезонансното лечение да се прилагат и лекарствени препарати.
В Клиниката използват три природни явления: свръхслаби електромагнитни излъчвания, резонанс и информационни носители като вода, мед, масла, кремове и други. Има удивителни резултати: херпес, след намазване с обработен крем, изчезва за 2 дни.
Цялата фармакология по електронен път може да се вкара в една стая, откъдето с един клик, с Интернет, може да се получи целебното копие и приеме чрез "информираната" вода! При това цената е 30 евроцента за копие!

Защо само България има ноу-хау
за достъп до информационните копия

Евгени Германов, известен бизнесмен, който не живее в България, се разболява от подагра. Той идва в Хисаря, за да се лекува. Там научава за новия вид чудодейно лечение чрез "информирана" вода. Излекуван, той разработва бизнес модела за приложение на това лечение.

"Информираната вода" може да се
използва и в селското стопанство

Специалистите дават за пример един интересен опит. Две групи пилета пият два вида "информирана" вода. Костите, на тези, които са пили вода с информационно копие на калий, били с 1/3 по-малки от тези на контролната група. При употреба на вода, "информирана" с калций - костите били 1/3 по-големи от контролните.
При поливане на селскостопански култури с "информирана" вода могат да се избегнат някои вредни въздействия при торене.

"Интелигентната" бутилка
за хората

Стъкло, обработено със специална технология, може да структурира водата в стъклената бутилка и да я превърне в изворна. Това е тя, "интелигентната" бутилка за жива вода !
Тази "информирана" вода може да възстанови равновесието в природата и да спаси по елегантен начин човешкото здраве! Тя може да избави човека от нелечими страдания!
Не ви ли се струва, че вече настъпва времето, когато научната фантастика се превръща в реалност!
Да, наистина, водата е еликсирът на живота, който човечеството вече откри!

Марина БОЯДЖИЕВА - магистър химик, лицензиран консултант
по превози на ОТ, председател на РС по химия при НТС - Стара Загора